Campioana rămâne fără sprijinul Rematinvest

La doar câteva luni după ce a solicitat reducerea cotei de participare în club de la 28 la sută la 4 la sută, directorul general al Rematinvest, Liviu Ciupe, a anunţat că-şi va retrage în totalitate sprijnul financiar început de anul viitor. „Cu data de 1 ianuarie 2013, grupul de firme Rematinvest îşi va retrage de tot sprijinul financiar de la echipă. Nu avem încă un înlocuitor, iar în cazul în care nu vom găsi, probabil vom lua noi (Primăria Zalău, n.r.) şi acel procent”, ne-a dezvăluit preşedintele Stelian Potroviţă.
Intenţia fostului acţionar majoritat a fost confirmată chiar de directorul general. „Este adevărat că ne vom retrage în totalitat susţinerea financiară, dar fără vreun motiv anume. Pur şi simplu nu vrem să ne mai implicăm la această echipă. Îi lăsăm pe alţii care, probabil se pricep mai bine decât noi. Foarte probabil vom susţine alte sporturi pe viitor”, ne-a declarat Liviu Ciupe.
Bugetul total al echipei pentru sezonul 2012 – 2013 se ridică la 2,3 milioane de lei. Consiliul Local deţine 92 la sută din acţiunile clubului şi foarte probabil, cu data de 1 ianuarie procentul se va majora la 96 la sută, Consiliul Judeţean Sălaj rămânând cu 4 la sută.

4 Thoughts to “Campioana rămâne fără sprijinul Rematinvest”

  1. Anonim

    bravo primariei din zalau au reusit sa execute ceva bun !!!!

  2. Anonim

    primaria zalau= bataie de joc
    tot ce e bun chiar trebuie sa dispara Zalau asa se vede !!!!!!!!!!!!!!!

  3. Anonim

    „Bugetul total al echipei pentru sezonul 2012 – 2013 se ridică la 2,3 milioane de lei.” – Asta din banii contribuabililor salajeni. Sa tinem o echipa privata din bani publici?

    1. gogu

      Oricum aceasta suma s-ar cheltui pe prostii, macar asa aceasta se investeste in ceva reprezentativ. In conditiile actuale se impune ijumatatirea bugetului si folosirea unor jucatori cu pretentii salariale mai reduse, de preferat autohtoni.

Leave a Comment